Tartu rattiin 2015

admin / Muu / / 0 Comments / Tykkää tästä

Keskiviikkona 15.7.2015 kello 17:00 – 20:00

Tartu Rattiin -Karting kiertueen tilaisuudet ovat oiva tapa tutustua ja lähteä mukaan karting harrastukseen. Tilaisuuksissa esitellään lajia ja opastetaan harrastuksen aloittamisessa. Teeman mukaisesti tilaisuuksissa on myös mahdollisuus koettaa karting autolla ajamista. 

Ajovarusteiksi pitää valita pitkät housut, pitkähihainen pusero ja umpikengät (lenkkarit). Oma kypärä jos mahdollista.

Tartu Rattiin -tapahtumat tarjoavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua autourheiluun turvallisesti ohjaajien opastamana. Tilaisuuksissa pääset kokeilemaan eri autourheilulajeja ilman aikaisempaa ajokokemusta.

You can enable/disable content protection from Theme Options and customize this message too.